Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

61e095126f1e5d05af93fb6fdc9bd62d

 INGYEN EGYHÓNAPOS SZEMKEZELÉS*

Ha kedvencének régóta elhúzódó szemproblémája van, hozza el rendelőnkbe és egy ingyenes ötperces vizsgálattal kiderítjük, hogy a tüneteit szárazszem-betegség okozza-e. Ha a teszt pozitív lesz, az első hónap gyógykezelését MI álljuk.

Kivizsgáláshoz és további részletért jelentkezz be a +36 30 962 71 39-es számon rendelési időben, és kérj időpontot Csernavölgyi Anna doktornőhöz!

Az akció lezárult!

A szárazszem-szindróma kialakulását az elégtelen könnytermelés okozza. Ennek hátterében veleszületett elváltozás, vagy autoimmun megbetegedés áll, mely elpusztítja a könnytermeléséért felelős sejteket. Leggyakrabban kutyákban fordul elő, ezen belül is a Bulldog, a Mopsz, a Yorkshire terrier, a Shi Tzu és a Német juhász gazdáinak kell odafigyelnie kedvencük érzékszervéve. A szárazszem-betegséget nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ha nem termelődik elég mennyiségű könny, a szem kiszárad, a szaruhártya folyamatos irritáció miatt pedig pigmentált és fénytelen lehet. Kezelés nélkül az állat megvakulhat!

Milyen tünetekre figyeljen otthon?

  • Hunyorgás.
  • Szemdörzsölés, az állandó viszketés miatt.
  • A kötőhártya kipirosodása, duzzadttá válása.
  • Sűrű, fehéres váladékozás, ami nem összekeverendő a gennyel.

A könnytermelés csökkenésének mértékét egy gyors Schirmer-teszt segítségével fájdalommentesen kideríthetjük. A speciális tesztcsík egy perc alatt megméri, hogy elegendő könny termelődik-e a kutya szemében, ha a folyadékcsík eredménye 10 mm alatti, akkor szemszárazságról beszélhetünk. Amennyiben a betegség diagnosztizálása megtörtént, élethosszig tartó kezelésre lesz szükség. 

 AZ ELSŐ EGY HÓNAPOT MI ÁLLJUK!*

Hozza el hozzánk kedvencét Mi pedig egy ingyenes teszt elvégzével kiderítjük, hogy kedvence szemproblémáját KCS okozza-e. Ha az eredmény pozitív, akkor az első hónapban a gyógyszerezés beállítását, négy kontrollt és a krémeket a Fehérvári Állatorvos csapata állja.

A kedvezmény a rövidített szemvizsgálat és gyorsteszt elvégzésére vonatkozik, amely most 7500 Ft helyett 0 Ft. Az akció visszavonásig érvényes!

MIT KELL EHHEZ TENNIE?

Jelentkezzen be online IDE KATTINTVA, vagy telefonáljon a a +36 30 962 71 39-es számon rendelési időben és kérjen időpontot Csernavölgyi Anna doktornőhöz.

*Az ingyenes vizsgálat csak a Schirmer könny-teszt elvégzésére vonatkozik, más szembetegség kezelésére nem.

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk a jelenlegi nyitvatartással várja, időpontos rendszerben!

H-P: 9-13 és 14-18 óra között 

Hétvégén: ZÁRVA

Bejelentkezés, időpontfoglalás +36309627139 illetve kutyadokik@gmail.com