Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

61e095126f1e5d05af93fb6fdc9bd62d

 INGYEN EGYHÓNAPOS SZEMKEZELÉS*

Ha kedvencének régóta elhúzódó szemproblémája van, hozza el rendelőnkbe és egy ingyenes ötperces vizsgálattal kiderítjük, hogy a tüneteit szárazszem-betegség okozza-e. Ha a teszt pozitív lesz, az első hónap gyógykezelését MI álljuk.

Kivizsgáláshoz és további részletért jelentkezz be a +36 30 962 71 39-es számon rendelési időben, és kérj időpontot Csernavölgyi Anna doktornőhöz!

Az akció lezárult!

A szárazszem-szindróma kialakulását az elégtelen könnytermelés okozza. Ennek hátterében veleszületett elváltozás, vagy autoimmun megbetegedés áll, mely elpusztítja a könnytermeléséért felelős sejteket. Leggyakrabban kutyákban fordul elő, ezen belül is a Bulldog, a Mopsz, a Yorkshire terrier, a Shi Tzu és a Német juhász gazdáinak kell odafigyelnie kedvencük érzékszervéve. A szárazszem-betegséget nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ha nem termelődik elég mennyiségű könny, a szem kiszárad, a szaruhártya folyamatos irritáció miatt pedig pigmentált és fénytelen lehet. Kezelés nélkül az állat megvakulhat!

Milyen tünetekre figyeljen otthon?

  • Hunyorgás.
  • Szemdörzsölés, az állandó viszketés miatt.
  • A kötőhártya kipirosodása, duzzadttá válása.
  • Sűrű, fehéres váladékozás, ami nem összekeverendő a gennyel.

A könnytermelés csökkenésének mértékét egy gyors Schirmer-teszt segítségével fájdalommentesen kideríthetjük. A speciális tesztcsík egy perc alatt megméri, hogy elegendő könny termelődik-e a kutya szemében, ha a folyadékcsík eredménye 10 mm alatti, akkor szemszárazságról beszélhetünk. Amennyiben a betegség diagnosztizálása megtörtént, élethosszig tartó kezelésre lesz szükség. 

 AZ ELSŐ EGY HÓNAPOT MI ÁLLJUK!*

Hozza el hozzánk kedvencét Mi pedig egy ingyenes teszt elvégzével kiderítjük, hogy kedvence szemproblémáját KCS okozza-e. Ha az eredmény pozitív, akkor az első hónapban a gyógyszerezés beállítását, négy kontrollt és a krémeket a Fehérvári Állatorvos csapata állja.

A kedvezmény a rövidített szemvizsgálat és gyorsteszt elvégzésére vonatkozik, amely most 7500 Ft helyett 0 Ft. Az akció visszavonásig érvényes!

MIT KELL EHHEZ TENNIE?

Jelentkezzen be online IDE KATTINTVA, vagy telefonáljon a a +36 30 962 71 39-es számon rendelési időben és kérjen időpontot Csernavölgyi Anna doktornőhöz.

*Az ingyenes vizsgálat csak a Schirmer könny-teszt elvégzésére vonatkozik, más szembetegség kezelésére nem.

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Rendelőnkben lehetőség van szakrendelésre bejelentkezni, ahol az adott területen képzett orvos foglalkozik Kedvencével!

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk, további értesítésig,

változatlan nyitvatartási idővel üzemel!

Hétköznapokon 9-12 és 16-19 óra között,

szombaton 10-12 óráig!