Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

d42ad11452465993a13b561383efb2e2

Szülinapi ajándékozásra felkészülni!

Tíz év telt el azóta, hogy megnyitottuk a rendelőt, és elkezdtük a közös munkát. Eme jeles alkalomból szeretnénk titeket is megajándékozni, így szeptemberben szülinapi zsákbamacskával várunk minden kedves páciensünket és gazdijaikat.

A részletekért olvass tovább!

Az elmúlt 10 évben rengeteg dolog változott, de mostanra egy olyan összetartó csapat jött létre, akik mindent megtesznek azért, hogy az állatok - akiket mindennél jobban szeretünk-, a legjobb kezelésben részesüljenek.

Természetesen Rólatok sem feledkezhetünk meg, hiszen álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy ennyire szuper Facebook-közösség alakul ki, nem is beszélve az Instagrammról, ahol napról-napra egyre többen követtek minket.

Nagyon köszönjük azt a mérhetetlen szeretetet, amit adtok, és reméljük, hogy érzitek, mi is arra törekszünk, hogy ebből a szeretetből a legtöbbet kapjátok vissza Ti is, és kedvenceitek is. Éppen ezért, szülinapunk alkalmából szeretnénk megajándékozni titeket!

Szülinapi zsákbamacska:

Szeptemberben, egész hónapban a kezelések végeztével húzhattok egy zsákbamacskát, amiben számos apró kis meglepetést rejtettünk el. Erről többet nem árulhatunk el, gyertek és próbáljatok szerencsét!

40371585 2207129329500180 8719907732670382080 n

Mikroszkópos szívféregszűrés 3 nyertes számára:

Azok között, akik kitöltik az ajándékcsomagban található keresztrejtvényt és helyes megoldással visszahozzák a rendelőbe vagy lefényképezve elküldik üzentben Instagramon vagy Facebookon, sorsolunk 3 nyertest, akik mikroszkópos szívféregszűrést kapnak ajándékba.

Játék a fődíjért!

Szeptember hónapban lehetőség van egy nyerőszelvény kitöltésére is, amivel a hónap végén egy hatalmas főnyereményért lehet játszani. A fődíj azért is különleges, mert a gazdi választhatja ki, hogy mit szeretne kedvence számára megnyerni.

A választható nyeremények:

  • Diszpláziaszűrés egy kiválasztott testrészre VAGY
  • teljeskörű szemészeti kivizsgálás VAGY
  • röntgen vagy ultrahang vizsgálat VAGY
  • ivartalanítás egy kutya vagy egy macska számára

‼️‼️ FIGYELEM ‼️‼️ - Elő az oltásival!                 

Azoknak is van esélye a fődíjra, akik rendszeresen hozzánk járnak, de szeptemberben most nem esedékes számukra a rendelői látogatás! Ehhez nem kell mást tenni, mint elhozni a kedvenced oltási könyvét, beszélgetni egy jót, és kitölteni a nyerőszelvényt! A több már a szerencsén múlik!

Az ajándékokért keressétek fel rendelőnket rendelési időben: minden hétköznap délelőtt 9-12, vagy 16-19 óra között. Szombaton pedig 10 és 12 között várunk minden kedves beteget!

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Rendelőnkben lehetőség van szakrendelésre bejelentkezni, ahol az adott területen képzett orvos foglalkozik Kedvencével!

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk, további értesítésig,

változatlan nyitvatartási idővel üzemel!

Hétköznapokon 9-12 és 16-19 óra között,

szombaton 10-12 óráig!