Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

bdffd09023f3c59dbbf4faa1d361dbbaAz elmúlt évek tapasztalatai sajnálatos módon azt bizonyítják, hogy azok a macskák, akik stresszelnek a hordozóba helyezés, és az autóval való közlekedés miatt, sok esetben nem jutnak időben az állatorvosi rendelőbe, hogy megfelelő ellátásban részesüljenek. Ennek következményeit biztosan sokan ismerjük, hiszen egy nem időben kezelt betegség akár az állat elvesztésével is járhat.


A Fehérvári Állatorvos csapatának tagja, dr. Csernavölgyi Anna egy új, nyugtató hatású készítmény vizsgálatában vesz részt. A program célja, hogy házi kedvenced ne szorongjon és ha arra kerül sor, mindenféle stressz nélkül el tudjatok látogatni az állatorvoshoz. Egy időben beadott oltás, egy alapos kivizsgálás, vagy egy időben felismert betegség kedvenced életminőségén és élethosszán is javíthat. Ha állatod szorong utazás közben, vagy ha ellenáll, esetleg mozdulatlannál dermed az állatorvosi vizitek során, jelentkezz, hogy kipróbálhasson egy új feszültségoldót!

Az Európában zajló tanulmány most egy olyan készítmény jótékony hatásait vizsgálja, mely hasonló tulajdonságokkal bír, mint a kutyák számára már ismert Sileo vagy Calmex tabletta. Ezek a készítmények mellékhatás nélküliek, enyhe nyugtató hatásuknak köszönhetően pedig az állatok nem fognak stresszelni bizonyos helyzetekben.

Mit történik egy ilyen tanulmányi projekt során?

Két hét alatt két előre megbeszélt időpontban kell behozni a rendelőbe (Székesfehérvár, Lublói utca 31.) a macskát. Egy alkalommal, a szűrőviziten lesz egy rövid ismerkedés, a tanulmány megismertetése, a macskának az állapotfelmérése és egy egyszerű feladat: a gazdi adjon vizet kedvencének. Ezen az alkalmon a tulajdonos kap egy hordozót és egy arra szerelt kamerát, hogy lássuk, hogy viselkedik az állat utazás közben.

Az első találkozón lesz egy vérvétel, amiből egy teljes, komplett laborvizsgálatot kérünk, aminek az értéke 25-30 ezer forint, de ennek és az orvosi vizsgálatnak a teljes költségét a készítmény gyártója állja. A második orvosi időponton adunk a macskának egy feszültségoldót szájon át. A Gazdinak nincs más feladata, mint az állat megfigyelése, a hordozóban történő viselkedés rögzítése, és az előre egyeztetett időpontokon való megjelenés. A videofelvételeken szereplő macska viselkedését egy olaszországi etológus fogja vizsgálni és értékelni. 

A részvétel egyik alapfeltétele a saját autó, aminek az útiköltségét megtérítjük, ha programot teljes egészében végigcsináljátok.

8bde83a75a82049d0a3b6dd779de8ff5

Célunk egy boldog, feszültségmentes macska, aki nem retteg az állatorvostól.

Hogyan tudunk jelentkezni a cicámmal?

Ahhoz, hogy ebben a nagyszerű programban részt vehessetek, nincs másra szükség, mint kitölteni ezt a kérdőívet, hogy felmérhessük kedvenced viselkedését, és kiderüljön, alkalmas-e feszültségoldási projektben való részvételhez. Az űrlap végén meg kell adni a személyes elérhetőséget, mint név, telefonszám és e-mail cím. Az eredmények kiértékelése után kollégánk felveszi veled a kapcsolat, hogy megbeszélhessétek a továbbiakat! 

Miért éri meg?

  • mert a program mindössze két hét alatt két kezelési időponton történő megjelentést igényel,
  • mert az összes orvosi költséget, valamint az útiköltséget a készítmény gyártója finanszírozza,
  • mert egy jobb, feszültségmentes élet megteremtése a cél.

A programra az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet jelentkezni dr. Csernavölgyi Anna doktornőhöz!

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk jelenleg megváltozott nyitvatartással várja, időpontos rendszerben!

H-P: 9-12 és 16-19 óra között rendelés

Szombaton: ZÁRVA

Bejelentkezés, időpontfoglalás +36309627139 illetve info@fehervariallatorvos.hu