Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

Csapatunk legújabb tagja Kanizsai Krisztán, aki 2019. februárban végzett az Állatorvostudományi Egyetemen. Célja minél előbb olyan tudás birtokába kerülni, amivel csökkentheti az állatok fájdalmát és meghosszabbíthatja az életüket. Fogadjátok sok szeretettel a bemutatkozását.


Dr. Kanizsai Krisztián vagyok, 2019-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Mióta az eszemet tudom állatorvos akartam lenni, így nem volt nehéz számomra a pályaválasztás. Egyetemi éveim alatt több állatorvosi rendelőben is megfordultam, ami sokat segített a gyakorlati tapasztalatszerzésben. A Fehérvári Állatgyógyászati Központban az ambuláns ellátásában és sebészeti feladatokban veszek részt.

 

A legjobb tudással segíteni az állatokon

Jövőbeni terveim közt szerepel az elméleti és gyakorlati tudásom bővítése a belgyógyászat, az ortopédia, a sebészet és szemészet területén, valamint hosszabb távú célom a szakállatorvosi vizsga megszerzése. A mindennapi életben az motivál, hogy napról napra jobb legyek, ezáltal az állatokat mentesítsem a fájdalomtól és a lehető leghosszabb életet biztosíthassam számukra. Ennek a tudásnak a megszerzésében óriási segítséget nyújtanak „Mestereim”, akiket egy napon szeretnék túlszárnyalni.

Szabadidőmben szeretek az állataimmal foglalkozni. Jelenleg egy magyar vizsla, két tengerész, két pézsmateknős, egy tucat hal és egy nyuszi büszke tulajdonosa, és egyben gondviselője vagyok.

Krisztián

Az igazi kikapcsolódást számomra az erősportok jelenti. Versenyszerűen küzdősportoltam néhány évig és több alkalommal is indultam fekvenyomó és erősember versenyeken, hogy megmérettessem magam.

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Rendelőnkben lehetőség van szakrendelésre bejelentkezni, ahol az adott területen képzett orvos foglalkozik Kedvencével!

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk, további értesítésig,

változatlan nyitvatartási idővel üzemel!

Hétköznapokon 9-12 és 16-19 óra között,

szombaton 10-12 óráig!