Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

Filozófiánk

Rendelőnket 2008 augusztusában nyitottuk Székesfehérváron, Öreghegyen. A kisállatgyógyászat területén igen fontosnak tartjuk a betegségek megelőzését! 

Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a tulajdonosok képzésére, a naprakész információk átadására, hiszen sok betegség megelőzhető egy kis odafigyeléssel!

filozofiank-cover

Ha mégis megbetegedne a Kedvencük, az alapos kivizsgálásra és a stresszmentes gyógyításra koncentrálunk.  Gyakran veszünk igénybe kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat. Rendelőnkben található műszeres diagnosztikai eszközöket folyamatosan fejlesztjük. Munkánkat röntgenkészülék, ultrahang, video-otoszkóp, endoszkóp, mikroszkóp segíti. Megbízható állatorvosi laboratóriummal dolgozunk együtt. Sebészeti eseteinket felszerelt műtőnkben felkészült csapat várja.

Több állatvédelmi szervezetnek dolgozunk, így segítve azt, hogy a kidobott, kóbor állatok egészségesen tudjanak beilleszkedni új családjukba.

Csapatunk

Dr. Molnár József, specialista állatorvos

1998-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Kezdeti szakmai tapasztalatokat az egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén és Klinikáján szereztem, ahol 3 évet töltöttem el. 2004-ben költöztem Fejér megyébe, azóta saját vállalkozásban tevékenykedem Székesfehérváron és környékén. Fő szakmai érdeklődési köröm a sebészet és az ortopédia. A szabadidőmben szépirodalommal, festészettel és az észak-amerikai indián kultúrával foglalkozom.
Dr. Morvay András, kisállatgyógyász-szakállatorvos

2001-ben végeztem az Állatorvosi Egyetemen. 2003-ban megnyitottam első kisállat rendelőmet, Enyingen, majd 2008-ban Molnár doktorral megnyitottuk az Állatgyógyászati Központot. Közben 2006-ban elvégeztem a ló szakállotorvosi képzést, 2009-ben pedig kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos lettem. A kisállat rendelés mellett elsősorban ló szaporodásbiológiával foglalkozom a sáripusztai ménesben.
Szabadidőmet szintén állatorvos feleségemmel, két kislányommal és kisfiammal töltöm. Szeretek síelni, nyáron pedig lehetőleg vízközelben lenni.
Otthon egy német vizslám és két kismacskám van.
Dr. Csernavölgyi Anna, kisállatgyógyász-szakállatorvos

2006-ban végeztem a SZIE-Állatorvostudományi Karán. Az egyetem utolsó két évében a Belgyógyászati Tanszéken és Klinikán szereztem szakmai tapasztalatokat szerződéses hallgatóként. 2007-től Szentendrén és Budapesten dolgoztam, 2008 nyarán költöztem Fejér megyébe. A hivatásomon túl két kislányunkat, három kutyánkat és a macskánkat próbálom szépre és jóra tanítgatni. Ha marad időm, szeretek olvasni (szépirodalom és mese minden mennyiségben), kertet rendezni és elmerülni a konyhaművészetben.

Dr. Kanizsai Krisztián állatorvos

Dr. Kanizsai Krisztián vagyok, 2019-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Mióta az eszemet tudom állatorvos akartam lenni, így nem volt nehéz számomra a pályaválasztás. Egyetemi éveim alatt több állatorvosi rendelőben is megfordultam, ami sokat segített a gyakorlati tapasztalatszerzésben. A Fehérvári Állatgyógyászati Központban az ambuláns ellátásában és sebészeti feladatokban veszek részt.

Jövőbeni terveim közt szerepel az elméleti és gyakorlati tudásom bővítése a belgyógyászat, az ortopédia, a sebészet és szemészet területén, valamint hosszabb távú célom a szakállatorvosi vizsga megszerzése.

Kovács-Pemmer Maya, asszisztens

Több éve aktívan foglalkozom állatmentéssel, így ismerkedtem meg a Fehérvári Állatorvos csapatával. 2016-ban állatorvosi szakasszisztens képesítést szereztem, azóta dolgozom a rendelőben. Három mentett kutyám van, és megszállottan rajongok a rókákért. Az állatszeretet nálam olyan mértékű, hogy az irántuk érzett tiszteletből nem fogyasztunk a családommal húst, valamint állati eredetű terméket.

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Rendelőnkben lehetőség van szakrendelésre bejelentkezni, ahol az adott területen képzett orvos foglalkozik Kedvencével!

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk, további értesítésig,

változatlan nyitvatartási idővel üzemel!

Hétköznapokon 9-12 és 16-19 óra között,

szombaton 10-12 óráig!