Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!
Széchenyi 2020

Filozófiánk

Rendelőnket 2008 augusztusában nyitottuk Székesfehérváron, Öreghegyen. A kisállatgyógyászat területén igen fontosnak tartjuk a betegségek megelőzését! 

Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a tulajdonosok képzésére, a naprakész információk átadására, hiszen sok betegség megelőzhető egy kis odafigyeléssel!

filozofiank-cover

Ha mégis megbetegedne a Kedvencük, az alapos kivizsgálásra és a stresszmentes gyógyításra koncentrálunk.  Gyakran veszünk igénybe kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat. Rendelőnkben található műszeres diagnosztikai eszközöket folyamatosan fejlesztjük. Munkánkat röntgenkészülék, ultrahang, video-otoszkóp, endoszkóp, mikroszkóp segíti. Megbízható állatorvosi laboratóriummal dolgozunk együtt. Sebészeti eseteinket felszerelt műtőnkben felkészült csapat várja.

Több állatvédelmi szervezetnek dolgozunk, így segítve azt, hogy a kidobott, kóbor állatok egészségesen tudjanak beilleszkedni új családjukba.

Csapatunk

Dr. Molnár József, specialista állatorvos

1998-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Kezdeti szakmai tapasztalatokat az egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén és Klinikáján szereztem, ahol 3 évet töltöttem el. 2004-ben költöztem Fejér megyébe, azóta saját vállalkozásban tevékenykedem Székesfehérváron és környékén. Fő szakmai érdeklődési köröm a sebészet és az ortopédia. A szabadidőmben szépirodalommal, festészettel és az észak-amerikai indián kultúrával foglalkozom.
Dr. Morvay András, kisállatgyógyász-szakállatorvos

2001-ben végeztem az Állatorvosi Egyetemen. 2003-ban megnyitottam első kisállat rendelőmet, Enyingen, majd 2008-ban Molnár doktorral megnyitottuk az Állatgyógyászati Központot. Közben 2006-ban elvégeztem a ló szakállotorvosi képzést, 2009-ben pedig kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos lettem. A kisállat rendelés mellett elsősorban ló szaporodásbiológiával foglalkozom a sáripusztai ménesben.
Szabadidőmet szintén állatorvos feleségemmel, két kislányommal és kisfiammal töltöm. Szeretek síelni, nyáron pedig lehetőleg vízközelben lenni.
Otthon egy német vizslám és két kismacskám van.
Dr. Csernavölgyi Anna, kisállatgyógyász-szakállatorvos

2006-ban végeztem a SZIE-Állatorvostudományi Karán. Az egyetem utolsó két évében a Belgyógyászati Tanszéken és Klinikán szereztem szakmai tapasztalatokat szerződéses hallgatóként. 2007-től Szentendrén és Budapesten dolgoztam, 2008 nyarán költöztem Fejér megyébe. A hivatásomon túl két kislányunkat, három kutyánkat és a macskánkat próbálom szépre és jóra tanítgatni. Ha marad időm, szeretek olvasni (szépirodalom és mese minden mennyiségben), kertet rendezni és elmerülni a konyhaművészetben.

   b3d439339d4981abd86cc9b5d2f57f63

SZAKIRÁNYÚ RENDELÉSEK

 

Nyitva vagyunk!

Rendelőnk a jelenlegi nyitvatartással várja, időpontos rendszerben!

H-P: 9-13 és 14-18 óra között 

Hétvégén: ZÁRVA

Bejelentkezés, időpontfoglalás +36309627139 illetve kutyadokik@gmail.com