Fehérvári Állatorvos

Állatgyógyászati Központ

Egy jó hely kedvenceinek!

imagesCAWSHIU5

Az akupunktúra működése nehezen értelmezhető legtöbbünk számára - "mintha kínai lenne" a magyarázata. A kutatók számos hatásmechanizmust felfedtek már, pl. jelentősen fokozódik az endorfinok, belső fájdalomcsillapítók termelése. De továbbra is rengeteg rejtély megoldásra vár. Aki nem ijed meg a furcsa szóhasználattól, hihetetlen diagnózisoktól - no és persze a tűtől - kellemes meglepetésekben részesülhet.

Számos betegség nagyon jól kezelhető akupunktúrával. Néha csak kiegészítő terápia a hagyományos kezelések mellé, de néha jobban működik, mint a gyógyszerek és sokszor a műtét is elkerülhető. Nálunk leginkább gerincbeteg, ízületi fájdalommal rendelkező és idősödő állatok fordulnak meg kezelésre. Számos lehetőség rejlik a krónikus betegségek kezelésében, akár a funkciók javítását, a tünetek enyhítését, vagy a gyógyszerek mennyiségének csökkentését illetően. 

Meglepő, hogy hiába csinálunk a pácienseinkből tűpárnát, sokszor örömmel jönnek hozzánk 2-3 kezelés után és kifejezetten ellazulnak kezelés közben. Ilyenkor tudjuk, hogy jó irányban haladunk.

Néha nagyon nehéz eldönteni, hogy keleti, vagy nyugati gyógymódot válasszunk. Azt próbáljuk elérni, hogy mindkét irányvonalat képviselve a lehető legtöbb esélyt megteremtsük négylábú pácienseink gyógyulásához.

IMG 3188

Rendelőnkben a gyógynövényekből készült gyógyszerek széles választéka megtalálható.

Elektro-akupunktúrás kezelés 

   61e095126f1e5d05af93fb6fdc9bd62d

 

 

 

 

 

 

Ingyenes szárazszem vizsgálat 2018!

A betegségről bővebben olvashat ide kattintva.

Bejelentkezés:

 +36 30 962 7139 (rendelési időben)

info@fehervariallatorvos.hu